Om skolen 

Den Danske Køreskole ligger central i Birkerød med kun 10 min. gang fra Birkerød Station.

Busserne 500S, 385 og 196 kører til køreskolen.

Skolen har dejlige bløde biografsæder, som gør undervisningen behagelig.

Der er gratis kakao, kaffe og te.  
Desuden kan der købes vand, sodavand, slik og chips til billige priser.

HUSK! Vi har fleksibel afhentning ved kørelektioner, hvilket gør det nemmere for dig at indpasse kørelektionerne i din hverdag.

Om kørelæreren

 Jeg har som kørelærer undervist i forskellige bydele bl.a. Brøndby, Hillerød, Rødovre og Værløse og hjulpet mere end 300 elever videre med deres drømme om et kørekort. Nu glæder jeg mig til at undervise i Birkerød.  Når jeg underviser, benytter jeg mig af den lette tilgang til læring, hvilket betyder, at jeg underviser i et simpelt sprog og giver dig instruktioner, der er lette at forstå.  

Undervisningen

Jeg underviser dig i den teoretiske del i undervisningslokalet på køreskolen og i den praktiske kørsel på vejene. Skolen står også for at  bestille tid til dig på køreteknisk anlæg, tid til teoriprøve og køreprøve.

Da jeg er uddannet underviser i færdselsrelateret førstehjælp, tilbyder jeg færdselsrelateret førstehjælp på køreskolen, hvilket er nemmere for dig.


Stress - og angst håndtering

Jeg har en baggrund som psykiatrisk sygeplejerske og har arbejdet med psykiske sårbare siden 2002. Det har givet mig en stor indsigt i, hvordan vi mennesker reagerer under pres. Den viden bruger jeg i arbejdet som kørelærer for at sikre en stressfri atmosfære. På den måde lærer man nemlig bedst.

Ved behov afholder jeg desuden både individuel og gruppevis coaching i stress- og angsthåndtering. Dette kan være en fordel for dig, hvis du oplever prøve- og bedømmelsessituationer som angstprovokerende.